FIGYELEM! A filmklubokra a belépés ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet!

 

TISZTA SZÍVVEL

 

 

2016, 103"

Dráma | Akció | Vígjáték

Rendező: Till Attila

Forgatókönyvíró: Till Attila

Zene: Kalotás Csaba

Szereplők: Thuróczy Szabolcs, Fenyvesi Zoltán, Mucsi Zoltán, Balsai Mónika, Gődény György, Vitanovics Dusán

 

"A Tiszta szívvel című játékfilm főhőse egy fiatal húszéves fiú és barátja, a volt tűzoltó. A páros agya egy idő után teljesen elborul, mivel úrrá lesz rajtuk a pánik, hogy életük és létezésük a társadalom számára felesleges. Az alvilág berkein belül próbálnak meg érvényesülni, ám miután ez a közeg sem tart igényt rájuk, végleg elszakad a cérna..."

"Akcióvígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi sem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között; miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött mindennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú."

 

Forrás: www.mafab.hu

 

MAGYAR NYELVEN, NÉMET FELIRATTAL!

 

IDŐPONT: 2018. december 10. | 19:00

HELYSZÍN: Collegium Hungaricum (1020 Wien, Hollandstraße 4)

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/1444115659054843/?active_tab=about